Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Amsterdam - rondvaarten en rederijen
Admarisyachting
Admarisyachting
http://www.admarisyachting.nl
Aemstelland
Rederij aemstelland - rondvaart, amsterdam. varen door de amsterdamse grachten.
http://www.aemstelland.nl
Alacartecruises
A la carte cruises. a la carte cruises biedt een brede selectie van meezeilvakanties wereldwijd. zeilervaring is niet nodig. het aanbod omvat tevens diverse bestemmingen in noord-europa, de middellandse zee en verder weg, o.a martinique, kaap verdie, seychellen en antarctica. daarnaast kunt u schepen huren voor een dagtocht, weekend of langer in nederland of daarbuiten.
http://www.alacartecruises.nl
Allure Yachts
Allure Yachts
http://www.allure-yachts.com
Amsterdamboatevents
Home. lunch, diner of barbecue op een boot in amsterdam? een rondvaart met stoere, ‘echte’ boten met daarbij lekker eten van eigen keuken is onze specialiteit.
http://www.amsterdamboatevents.nl
Amsterdamcanalcruises
. : amsterdam canal cruises : . amsterdam canal cruises; rondvaarten in amsterdam verzorgd door amsterdam canal cruises
http://www.amsterdamcanalcruises.nl
Anitajacoba
Zeilen op de anita jacoba - home. overige - zeilen op de anita jacoba
http://www.anitajacoba.nl
Atalantacruises
Atalanta cruises nederland
http://www.atalantacruises.nl
Avontuuramsterdam
Avontuuramsterdam
http://www.avontuuramsterdam.nl
Blueboat
.: blue boat company; rondvaarten in amsterdam :. blue boat company; rondvaarten in amsterdam verzorgd door de blue boat company
http://www.blueboat.nl
Canal
Canal company - rondvaarten in amsterdam. canal company biedt al jaren unieke groepsarrangementen aan op en rond de amsterdamse grachten. al 25 jaar zijn wij in de grachten actief met schone en stille boten!
http://www.canal.nl
Classicboatdinners
Classicboatdinners
http://www.classicboatdinners.com
Classicboattours
Rondvaart amsterdam salonboten rondvaarten classic boat tours. rondvaart amsterdam, salonboten verhuur, rondvaarten amsterdam grachten, notarisboten, rondvaartboten canal cruise
http://www.classicboattours.nl
De Tourist
De Tourist
http://www.de-tourist.nl
Denederlanden
Rederij de nederlanden, als u een klassieke boot wilt huren in amsterdam. wilt u een boot huren in amsterdam? een klassieke sloep, luxe salonboot, rondvaartboot of partyschip kunt u rechtstreeks huren bij rederij de nederlanden. vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
http://www.denederlanden.com
Hir
Hir
http://www.hir.nl
Hollandrivertours
Holland river tours voor uw rondvaart amsterdam, vecht en amstel. rondvaart amsterdam. voor rondvaarten in amsterdam, op de amstel en op de vecht tot 35 personen.
http://www.hollandrivertours.nl
Jaaphannis
Jaap hannis restaurant en boten| algemene informatie. rest. jaap hannis vindt u midden op het water groot terras en boten, theaterfabriek, persmuseum, sail, jaap hannis, rondvaart, rondvaarten, trouwen, huwelijk, trouwlocatie, terras, water, jaap, hannis, boottocht, reserveren, restaurant, eten, drinken, varen, amsterdam, boten, gezelligheid, varen en eten, lunch, lunchen voor groepen, catering, menu, menu's voor groepen, menukaart, oostelijk havengebied, entrepothaven, borneosteiger, muziek, levende muziek,
http://www.jaaphannis.nl
Jacob Van Berlijn
Jacob van berlijn - plattbodenschiff auf dem ijsselmeer - medemblik. segeln mit der schulklasse, dem verein, der firma oder der familie auf einem plattbodenschiff auf dem ijsselmeer und wattenmeer.
http://www.jacob-van-berlijn.de
Latenvaren
Latenvaren -. latenvaren.nl is de marktleider in het verhuren van sloepen met schipper in nederland. overzichtelijk bijelkaar en makkelijk te reserveren.
http://www.latenvaren.nl
Lvboats
Lisser & visser
http://www.lvboats.nl
Meyersrondvaarten
Meyers rondvaarten
http://www.meyersrondvaarten.nl
Msdejordaan
Ms de jordaan - de amsterdamse feestboot
http://www.msdejordaan.nl
Myla
Myla
http://www.myla.nl
Prins van oranje
Object moved
http://www.prins-van-oranje.nl/index.asp
Privateboattours
Private boat tours. klassieke salonboten amsterdam. vaartochten per salonboot door amsterdam voor 2–28 personen. voor borrel, lunch, high-tea of diner: welkom aan boord!
http://www.privateboattours.nl
Rederijbek
Boottocht amsterdam – de beste boottochten | rederij bek. rederij bek laat u optimaal genieten van een boottocht. amsterdam is één van de standplaatsen waar onze boottochten van start gaan.
http://www.rederijbek.nl
Rederijlee
Rederijlee.nl
http://www.rederijlee.nl
Rederijplas
Rederij plas te amsterdam
http://www.rederijplas.nl
Rederijvlaun
Rondvaart amsterdam - onze rederij verzorgt rondvaarten in amsterdam >> rederij vlaun. rondvaart amsterdam - onze rederij verzorgt rondvaarten in amsterdam >> rederij vlaun
http://www.rederijvlaun.com
Smidtje
Rederij 't smidtje: home. rederij 't smidtje is er voor zowel kleine als grote gezelschappen. het flexibele interieur van onze schepen biedt vele mogelijkheden voor bedrijven. werk en ontspanning gaan bijvoorbeeld uitstekend samen wanneer een vergadering aan boord wordt gecombineerd met een lunch, borrel of diner.
http://www.smidtje.nl
Vaarmij
Home - hollandsche vaartochten maatschappij. amsterdam rondvaart rondvaren
http://www.vaarmij.nl
Water Taxi
Watertaxi & vip watertaxi amsterdam. van harte welkom bij de vip watertaxi amsterdam. de vip watertaxi amsterdam vervoert sinds jaar en dag gezelschappen exclusief van en naar alle grachten in amsterdam en de directe omgeving zoals ij-oevers en ouderkerk a/d amstel. hiertoe beschikken wij over 6 prachtige watertaxi's die varieren in grootte.
http://www.water-taxi.nl
Waterlelie Rondvaart
Waterlelie rondvaart amsterdam - rondvaarten door de amsterdamse grachten op sfeervolle rondvaartboot
http://www.waterlelie-rondvaart.nl
Gerelateerd
 • Beeldig: jonge meesterbreinen overspoelen Amsterdam
  Studenten van over de hele wereld namen vandaag deel aan de Econometric Game, een evenement waarbij teams een groot maatschappelijk probleem op een...
 • Flinke schade door zolderbrand in Amsterdam - RTV Noord
  AMSTERDAM (AT5) Op een zolder aan de Vancouverstraat in Amsterdam heeft vanochtend een brand gewoed. De brand is inmiddels onder controle.
 • Studentenmars Amsterdam eindigt in bezetting Maagdenhuis
  Een mars in Amsterdam voor meer democratie in het hoger onderwijs is vandaag geëindigd met het binnendringen van het Maagdenhuis. De studenten eisten opnieuw het aftreden van het bestuur van de UvA en nieuwe verkiezingen.
 • Topoverleg in Amsterdam over V&D
  Op dit moment zitten alle huurbazen aan tafel bij vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Ook V&D en eigenaar Sun Capital zijn op het laatste moment aangeschoven. Dat was op verzoek van Sun Capital zelf, laat een woordvoerder van Cushman & Wakefield aan RTLZ weten.
 • Handige online agenda gidst debatliefhebber door Amsterdam
  Liefhebbers van wetenschappelijke debatten en lezingen weten dankzij de nieuwe website debatagenda.nl eindelijk waar ze in Amsterdam terecht kunnen. ...
 • Drie toeristen in Amsterdam ziek na gebruik witte heroïne
  Drie toeristen uit Denemarken zijn afgelopen nacht in Amsterdam ziek geworden door het gebruik van witte heroïne die als coke werd verkocht. Dat heeft de gemeente vandaag laten weten. Het was het eerste incident met witte heroïne sinds 25 november.
 • Grote advocatenkantoren Amsterdam vrezen 'Amerikaanse toes..
  Nederlandse partners van de grote Britse advocatenkantoren met een vestiging in Amsterdam maken zich zorgen over de komst van Amerikaanse grootverdieners. 
 • Investering van 123 miljoen in zorgvastgoed Amsterdam
 • Sodexo en Amsterdam breiden cateringcontract uit